Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 28.04.2013.
15:47
Vestionline A
Srpski narodni pokret Naši najoštrije osuđuje, kako kaže, marionetsku vlast zbog najavljivanja referenduma čiji je jedini smisao "legalizacija krivičnih dela koje su predstavnici srpske vlasti počinili potpisivanjem veleizdajničkog briselskog sporazuma".
Nedelja 28.04.2013.16:05
ПОТПУНО ТАЧНО !!! РЕФЕРЕНДУМ ЈЕ ТРОЈАНСКИ КОЊ КОЈИМ ЕВРОПА УЛАЗИ У СРБИЈУ А НЕ СРБИЈА У ЕВРОПУ, ТИМЕ ЋЕ ЈАНО ЛЕГАЛИЗОВАТИ ПРОТИВУСТАВНИ ДОГОВОР !!!
Nedelja 28.04.2013.16:12
Na braniku srpskom stoje Nikoga se ti ne boje Drugi nama sudbu kroje Šta je moje ili tvoje. Ima puno takvih naših da se grdno sad uplaših Povešće nas pravom stazom Sve kroz trnje i bogazom Sve razumu, sve shvataju I za slamku se hvataju. Nije bitno da li ćemo pući Ako će oni u istoriju ući!
Nedelja 28.04.2013.16:58
Ovde ne razumem jednu stvar - zašto su protiv da narod odluči ? Dokle da se lažemo ? Ako narod NE UME, posle svega što smo prošli, i posle svega što se dešava - DA PREPOZNA izdajnike i lažove - PA ONDA I TREBA DA NESTANE... ? ako narod srbistana izabere "da" - molim lepo.... tražili ste - eto vam ga... ! Vreme je da maske padnu i da se narod, konačno opredeli ? što bi rekli - "ILI JESI ILI NISI " ?
Nedelja 28.04.2013.17:04
"Наши" су у праву за неке ствари! Међутим, референдум не мора нужно да значи легализацију издајничког договора! Кад га је Скупштина прихватила он је већ такорећи озакоњен! Остаје једино да га народ прогласи неуставним и нелегалним на референдуму! И више је него очигледно неслагање народа и власти око већине питања, па их је потребно решити референдумом! Ако је ово демократија, нека се чује и глас народа!
Nedelja 28.04.2013.19:54
I ti i tanasko kao da niste obavesteni o tome sta se radi. Koplja se lome oko kompletne procedure, od raspisivanja do formulacije postavljenog pitanja na referendumu. Nije beznacajno i prebrojavanje, a o NATO medijima u Srbiji, tek, koji su najbrojniji i najglasniji, da ne govorimo! Zabluda je da je svima sve jasno. Ima puno onih koji su intertni u glasanju, bilo na izborima, bilo na referndumu. I dalje se povode za "javnim" sadrzajima koje im servira vlast, i uvek vlast. Vrhunac podlosti je predlozeno pitanje koje bi glasilo ovako: "Da li ste za briselski sporazum?" Opet EU u centar. I opet nigde nema ni Kosmeta, ni srpskog naroda! Bila bi prava katastrofa da se ovakav "referendum" odrzi!
Nedelja 28.04.2013.20:02
S druge strane, a mozda je to prava poruka koju salju "Nasi", postoji misljenje kod mnogih rodoljuba da je deplasirano raspisivati referendum o tome da li branimo Kosmet ili odustajemo od njega. To je i istorijski i ustavni deo srpske teritorije, pa bi resavanje njegove sudbine putem referenduma bila opasna igra vatrom i izazivanje nesagledive sudbine srpskih prava i tapije na ovaj prostor. Pogotovo, i opet se vracam na svoj prethodni komentar, ako bi referendum kontrolisala ova i ovakva vlast, uz obilje manipulacija koje bi izvela, cuvajuci tako i vlast, a bogami i svoju izdajnicku glavu! Licno sam za referendum Srba na Kosmetu. Najpre to, ali iskljucivo pod njihovom kontrolom!
Nedelja 28.04.2013.21:17
Knjiga:"Moj mali prljavi rat protiv Rusije" Autor: Z.Mihajvić, ministar Obaveštavamo cenjene čitaoce da je izašla nova knjiga g-đe Z.Mihajvović, u izdanju "Vucic, Rakic and Other", koja je već u startu doživela nezapamćen uspeh, tako da se g.M.Labus našao u predinfarktnom stanju čitajući ovo, može se reći, remek delo, a "Napaljene pičkice", čitajući ovu knjigu (na srpskom!, o my goot!) u zatvoru, imale, po nezvaničnim izvorima, tri orgazma u kontinuitetu (neverovatno!).Ukoliko ovu izuzetnu knjigu naručite preko telefona "00" dobijate popust od "-20%".Ne oklevajte, naručite odmah..

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)